Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ExtraMetaforiki.Gr




Η εταιρεία ΜΠΙΤΖΙΛΗΣ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Α.Ε
ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2001 από ανθρώπους με πολυετή πείρα στο χώρο των μεταφορών και του εμπορίου. Απώτερος σκοπός και στόχος της
επιχείρησης είναι η παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης του εκάστοτε πελάτη , καθώς και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο χώρο των μεταφορών.
Το καλοκαίρι του 2006 , η αναγκαιότητα προσφοράς υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η ανάγκη ικανοποίησης των απαιτήσεων των πελατών μας στο χώρο των μεταφορών-διανομών- περισυλλογής-αποθηκεύσεων , μας οδήγησε στη δημιουργία ιδιόκτητων εγκαταστάσεων 13.000 τ.μ. στην περιοχή Φυλακών Διαβατών, όπου το πιο ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό
διεκπεραιώνει καθημερινά με αυτοματοποιημένα συστήματα, μεγάλο όγκο εμπορευμάτων.
Κύριο αντικείμενο της επιχείρησης είναι οι μεταφορές δεμάτων (οποιουδήποτε μεγέθους), οικοσκευών καθώς και πάσης φύσεως συμπαγών φορτίων.


Το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό, οδηγούς με πολυετή πείρα, γνώση, υπευθυνότητα και κυρίως με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ασφάλειας στις μεταφορές των εμπορευμάτων. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας και παρέχουμε κάθε είδους πληροφορία και ενημέρωση στα ερωτήματα που ενδεχομένως να δημιουργηθούν, όσον αφορά τη μεταφορά, τη διανομή , την αποθήκευση των εμπορευμάτων τους.



Contact us for more information about our products and services. Our experienced customer service team can help you find the right delivery options and advise you on the options. Our customer service team is available 24 hours, 7 days a week. For security and training purposes, telephone calls to and from the customer service team may be recorded and monitored.


ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 2,
ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΛΑΚΩΝ,
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,
Greece

Telephone: +30.2310 75.48.48
E-mail:  extramet@otenet.gr


Πατήστε Εδώ για Είσοδο

Πατήστε Εδώ για Διαπραγμάτευση





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου